2020. július 31., péntek

Székelyszenterzsébet 25 éves polgámermesterjelöltje: a fiatalság most nem marad

Szabó Ottó és Mezei János EMSZ-elnök. A fiataloknak itthon a helyük Szabó Ottó és Mezei János EMSZ-elnök. A fiataloknak itthon a helyük

Van benne tűz, lát magában erőt, friss lendületet – ezekkel a szavakkal kezdte Mezei János, az Erdélyi Magyar Szövetség társelnöke újszékelyi jelöltjük bemutatását. Szabó Ottó Székelyszenterzsébeten született, jelenleg is itt él. A maga 25 évével a környék legfiatalabb polgármesterjelöltjének számít. Magánvállalkozást vezet, korábban édesapja családi vállalkozásában is dolgozott.

Szabó Ottó „régen nem látott összefogásról” beszélt, elmondása szerint a legalapvetőbb problémák jellemzik a községet: nincsenek járdák, sáncok építve, nagyon rossz az utak minősége. Legfontosabb teendőjének az elhanyagolt kanalizálása megoldását tartja. Tervei között szerepel a közvilágítás korszerűsítése, sportesemények, rendezvények szervezése. Fájlalja, hogy a községben nincs alkalmas köztér sportolásra.

„2019 őszén elkészítettek egy sportpályát Szenterzsébeten, ami azóta sem volt átadva. Mi ennek az oka? Azokon múlik, akik jelenleg a községet vezetik, akik vagy nem hajlandók, vagy nem szeretnének tenni a községünkért. Autót vásárolva tapasztaltam meg, hogy járhatatlan az út felénk. A fiatalság ilyen körülmények között nem fog itthon maradni” – jegyezte meg Szabó Ottó.

Uh.ro / polgáripárt.ro

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned