2020. július 31., péntek

Újabb mandátumért indul Gyergyóújfalu vezetője – tovább erősíti a helyi gazdaságot

Egyed József és Mezei János EMSZ-elnök. Tovább újul Gyergyóújfau Egyed József és Mezei János EMSZ-elnök. Tovább újul Gyergyóújfau

Egyed József, Gyergyóújfalu polgármester újrázni készül a szeptember 27-ei választásokon – jelentette be csütörtökön. Egyed rámutatott, Újfaluban az utak aszfaltozása, a víz- és csatornahálózat kiépítése nagyrészt megvalósult, ami hátra van az már könnyen elkészül – a munkagépek most is folyamatosan dolgoznak.

Egy vezető első mandátumában megfogalmazott terveit a harmadikra tudja megvalósítani – hangzott el –, és ezzel így van Egyed József is. Gyergyóújfalu polgármestere elmondta, az infrastruktúra, utak aszfaltozása, a víz- és csatornahálózat kiépítése nagyrészt megvalósult, ami hátra van az már könnyen elkészül, de a munkagépek most, harmadik mandátuma végén is ezen dolgoznak.

Egyed József szerint az aki ma Újfaluból külföldre megy dolgozni elmondhatja, hogy nem azért ment el, mert otthon rosszak a körülmények, hanem mert rossz a gazdasági helyzet. „A gazdaság erősítésén kell dolgozni a következő években, hogy az emberek megtapasztalhassák, itthon is megéri vállalkozni, élni, nem kell kimenni külföldre dolgozni” – fejtette ki Egyed.

Gyergyóújfalu polgármestere arról is beszélt, az „új idők” polgármesterei nem „basák”, akik saját birtokukként tekinthetnek a településre, hanem egy jó vezetőnek a szerénység, az alázat, az emberekkel való hatékony kommunikáció az erőssége.

Székelyhon.ro / polgáripárt.ro

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned